Biuro prasowe/Żubr

Żubr się wychyla

Żubr się wychyla - rusza nowa kampania reklamowa piwa Żubr

Kolej Żubra nabiera tempa

Żubr nie zwalnia tempa. Właśnie rusza kolejna odsłona kampanii najpopularniejszego piwa w Polsce. Miłośnicy Żubra zobaczyć mogą aż trzy alternatywne spoty – zarówno w telewizji jak i na Facebooku. Kampania potrwa do końca lipca.

„Dobrze wpaść na Żubra” – rusza kampania reklamowa marki

5 maja rozpocznie się kolejna kampania reklamowa piwa Żubr. Jak zawsze z humorem, w nowym spocie telewizyjnym zaprezentowano świat puszczy i jej majestatycznego strażnika, tym razem pod hasłem: „Dobrze wpaść na Żubra”.

Żubr podchodzi do grilla

Z początkiem kwietnia rusza kampania piwa Żubr, drugiej co do wielkości marki piwnej w Polsce. Działania są prowadzone pod hasłem „Żubr podchodzi do grilla”. Aktywacja potrwa do końca sierpnia.