Biuro prasowe/Żabka Polska S.A

Żabka Polska S.A

Firma Żabka Polska S.A. jest właścicielem największej w Polsce sieci sklepów typu convenience, prowadzonych pod marką Żabka i supermarketów Freshmarket. W ciągu kilkunastu lat działalności na krajowym rynku, Spółka zdobyła pozycję lidera tego segmentu sprzedaży. Sieci sklepów Żabka i Freshmarket to nowoczesna koncepcja handlu detalicznego, która ma na celu zapewnienie klientom wygody w dokonywaniu zakupów. Wychodząc naprzeciw potrzebom konsumentów w sklepach Żabka i Freshmarket oferowane są najlepsze produkty w konkurencyjnych cenach oraz szeroki wachlarz usług dodatkowych. Q&A w ramach współpracy prowadzi działania w obszarze komunikacji wewnętrznej i zewnętrznej, a także reklamowej.

Niemal 650 tys. dla WOŚP od Klientów sklepów Żabka

ustawionych w sklepach przy kasach, wrzucano datki podczas codziennych zakupów. W sztabie liczącym ponad 4900 sklepów w całej Polsce, dzięki hojności Klientów i zaangażowaniu Franczyzobiorców Żabki, zebrano prawie 650 tys. złotych, które firma przekazała Fundacji podczas 26. Wielkiego Finału.

Przesyłki Poczty Polskiej odbierzesz w sklepach Żabka i Freshmarket

Od połowy listopada br. w niemal 450 sklepach Żabka i Freshmarket na terenie Warszawy oraz wybranych miejscowości woj. mazowieckiego możliwy będzie odbiór przesyłek kurierskich, wysłanych za pośrednictwem Poczty Polskiej. Usługa ta będzie sukcesywnie rozwijana w ponad 4700 sklepach w całej Polsce.

Zestaw swój zestaw! - w sieci Żabka i Freshmarket

„Meal Deal - Zestaw swój Zestaw” – pod takim hasłem trwa nowa akcja sprzedażowa, skierowana do Klientów sklepów Żabka i Freshmarket. W ramach oferty Klienci mają możliwość budowania spośród wybranego asortymentu własnych zestawów zakupowych, w dwóch wariantach cenowych 6 i 8 złotych.

Żabka i Freshmarket wprowadzają nową linię win na polski rynek

Coraz częściej zamiast piwa i drinków na letnie, niezobowiązujące spotkania wybieramy wina. Polacy wreszcie zaczynają czerpać przyjemność z codziennej konsumpcji wina do obiadu czy kolacji. W tym trendzie została przygotowana nowa oferta sklepów Żabka i Freshmarket, które wprowadzają bijące rekordy popularności w Wielkiej Brytanii wino Jack Rabbit.

SKARBY TOSKANII NA PÓŁCE ŻABKI I FRESHMARKETU

Wykwintne wina z prestiżowych winnic trafiły na półki w sklepach sieci Żabka i Freshmarket. Wytwarzane w toskańskiej winnicy pod Florencją Chianti i Brunello razem z innymi wybranymi winami oceniał Mistrz Polski Sommelierów 2012 - Andrzej Strzelczyk.

ŚWIEŻE PIECZYWO. RANO I PO POŁUDNIU Sieć sklepów Żabka startuje z kampanią reklamową wspierającą nową ofertę.

Pełen humoru animowany spot jest elementem nowej kampanii reklamowej sieci handlowej Żabka: ?Świeże pieczywo. Rano i po południu?. Kampania ruszyła 15 sierpnia. Prowadzona jest w telewizji, radiu i w Internecie oraz wsparta działaniami PR.