Biuro prasowe/Żubrówka

Żubrówka

ZIMOWA KOLEKCJA ŻUBRANEK VIOLI ŚPIECHOWICZ Już wkrótce kolekcja trafi do gwiazd

Limitowana kolekcja Żubranek autorstwa Violi Śpiechowicz powstała z myślą o nadchodzącej zimie. Jest to pierwsza propozycja znanej projektantki zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Kolekcja 5 eleganckich ubranek dla Żubrówki wyprodukowana została w limitowanej ilości i trafi do 10 osób ? polskich i zagranicznych gwiazd. Pierwszą kolekcję otrzymał podczas październikowego koncertu w Poznaniu Derek Wiliam Dick znany jako Fish. Jedno wybrane Żubranko z kolekcji Violi Śpiechowicz trafi do sklepów w listopadzie.

ŻUBRÓWKA? KRÓLOWĄ KARNAWAŁU W RIO Nietypowy pomysł Żubrówki na promocję polskich produktów za granicą

Jedna z najbardziej znanych polskich wódek w nowym karnawałowym ?Żubranku? trafi do organizatorów największego karnawału na świecie w Rio de Janeiro. Nadawcą niecodziennej przesyłki jest firma CEDC, lider wśród producentów wódki na świecie, właściciel marki Żubrówka.

AUTORSKA KOLEKCJA JANIAKA I MALINOWSKIEJ LECI DO RIO DE JANEIRO Premiera Żubrówki w karnawałowych ?Żubrankach?

W grudniu zapowiedzieli, że projektują wyjątkową kolekcję. Teraz nadszedł czas na jej premierę! Karolina Malinowska i Olivier Janiak, najmodniejsza para polskiego show biznesu, w nietypowy sposób zaprezentowała autorską kolekcję karnawałowych ubrań dla Żubrówki. Na lotnisku Okęcie wzięli udział w specjalnej odprawie Żubrówki, która poleciała do Brazylii reprezentować nasz kraj na karnawale w Rio de Janeiro!

ZIMOWE ŻUBRANKO OD VIOLI ŚPIECHOWICZ W listopadzie Żubrówka w nowej odsłonie trafi do sklepów i do gwiazd

Już wkrótce Żubrówka pojawi się w sklepach w nowym Żubranku: kurteczce zaprojektowanej przez znaną polską projektantkę Violę Śpiechowicz. Wybrane Żubranko jest częścią limitowanej kolekcji na sezon zima 2008/2009, która trafi do 10 wybranych gwiazd. Wyjątkowa kolekcja Żubranek będzie również nagrodą w konkursie na stronie internetowej www.zubrowka.pl.

Czysta forma, znana jakość ? Żubrówka Biała wkracza na rynek

CEDC - wiodący producent i importer napojów alkoholowych wprowadza na rynek Żubrówkę Białą ? czystą wódkę o wyjątkowej łagodności oraz, znanej miłośnikom Żubrówki Bison Grass, unikalnej jakości.

KAROLINA MALINOWSKA I OLIVIER JANIAK PRZEDSTAWIAJĄ AUTORSKĄ KOLEKCJĘ ŻUBRANEK Żubrówka? w nowych, karnawałowych ?Żubrankach?

Modelka Karolina Malinowska i prezenter Olivier Janiak, najmodniejsza para polskiego show biznesu, stworzyła autorską kolekcję ubrań dla marki Żubrówka. Rezultatem ich pracy w nowej roli projektantów są dwie eleganckie kreacje karnawałowe: kobieca i męska. Limitowana edycja Żubrówki w ?Żubranku? dla Niej i dla Niego już wkrótce trafi na rynek. Wcześniej trafi do organizatorów największego karnawału na świecie w Rio de Janeiro.