Biuro prasowe/TYSKIE

TYSKIE

To czołowa marka Kompanii Piwowarskiej - niekwestionowany lider wśród wszystkich polskich marek piwa pod względem zarówno wielkości sprzedaży krajowej, eksportu, jak i wygenerowanych wpływów. Tyskie zostało wielokrotnie uhonorowane najbardziej prestiżowymi nagrodami branży piwnej na całym świecie Jako lider w branży marka Tyskie działa na rzecz kształtowania kultury piwnej w Polsce i wprowadza innowacje w różnych kanałach sprzedaży. Q&A Consulting kompleksowo obsługuję markę w dziedzinie PR od początku 2013 roku.

Idzie nowe! Do sklepów wkracza nowe Tyskie – wraz z nim rusza kolejna kampania

Nowość, Tyskie Niepasteryzowane chmielone na zimno dumnie wkracza już do sklepów w całej Polsce. Natomiast 29. września miłośnicy piwa będą mogli zobaczyć premierowy spot telewizyjny, konsekwentnie utrzymany w stylistyce i humorze lat 20-tych.

Mazur i Mecenas dopingują polskich olimpijczyków Rusza kolejna odsłona kampanii piwa Tyskie

To wyjątkowo pracowite lato dla Mazura i Mecenasa – bohaterów marki Tyskie. Panowie, z powodzeniem, wznosili już toasty za sukces biało-czerwonych. Wsparcie najlepszych kibiców w historii dało nam ćwierć finał. Tym razem Mazur i Mecenas kibicować będą polskim olimpijczykom i wznosić za nich toasty najlepszym piwem w naszej historii.

Nowe przygody Mazura i Mecenasa

Kolejna odsłona nowej kampanii piwa Tyskie Ogłasza się, iż Mazur i Mecenas w Tyskonetce pełnej piwa widziani byli ostatnio w Czechach! Ścigani przez Oberleutnanta Von Steina dezerterzy natychmiast mają zwrócić ciężarówkę pełną najlepszego w naszej historii piwa! Losy uciekinierów można śledzić w specjalnych kronikach filmowych: „Tyskie – najlepsze w naszej historii”.

Von Stein poszukuje dezerterów, którzy przejęli Tyskie!

Tyskie z nową platformą kreatywną Na polecenie Oberleutnanta Von Steina wysłany został list gończy za dezerterami: Mazurem i Mecenasem uciekającymi w Tyskonetce, pełnej najlepszego w naszej historii piwa, które powinno trafić na stół samego cesarza Austro-Wegier! Uciekinierzy poszukiwani są w całej Europie, a ich rysopisy znajdą się na słupach ogłoszeniowych w największych polskich miastach oraz w specjalnych kronikach filmowych: „Tyskie – najlepsze w naszej historii”.

ŻYCZMY SOBIE TYSKIEGO NAJLEPSZEGO!

Czy każdego roku zastanawiasz się skąd wziąć pomysł na świąteczne życzenia? Chcesz uniknąć sztampy, ale nie wiesz jak? Tyskie powraca ze swoimi świątecznymi opakowaniami, które pozytywnie Cię zainspirują i sprawią, że tegoroczne życzenia będą inne, niż wszystkie!

ŚLĄSK BIESIADOWAŁ PO RAZ 15-STY W Parku Śląskim właśnie zakończył się 15. Beerfest

Już po raz 15. miłośnicy największej biesiady piwnej w Polsce przekonali się, że śląska gościnność i zabawa nie mają sobie równych. Tegoroczny Beerfest pod hasłem „Tyskie jak Ślązak – wszystkich ugości”, zajął rekordową powierzchnię 100 hektarów. Na dwóch scenach zagrali m.in. Voo Voo, Czesław Śpiewa, Kombii i Pokahontaz.