Biuro prasowe/SUBWAY®

SUBWAY®

Sieć restauracji SUBWAY® słynie z amerykańskich sandwiczy przygotowywanych na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem, nazywanych potocznie SUB’ami. Dziś sieć SUBWAY® liczy ponad 40 tys. restauracji w 100 krajach i jest największą siecią restauracji na świecie. Współpraca z SUBWAY® koncentruje się na budowaniu wizerunku marki na konkurencyjnym rynku restauracji. Agencja odpowiada za koncepcję i kreację kampanii reklamowych na terenie Polski i krajów CEE, koordynację współpracy z krajami CEE oraz działania SM i e-PR w Polsce.

Doradzamy zmiany – Komputronik wspiera lokalnie

Od 20 lat doradza Polakom i dba o to, by zawsze byli na bieżąco z najnowszymi technologiami. Teraz zachęca do chwilowej zamiany ról umożliwiając Polakom zgłaszanie lokalnych instytucji publicznych, którym przyda się zmiana i … nowy sprzęt komputerowy.

ZIARENKO ZDROWIA

Mała i niepozorna, zwana włoskim grochem, pochodzi z Bliskiego Wschodu. O kogo może chodzić? Oczywiście o ciecierzycę, której właściwości odżywcze odkrywamy. To drobne warzywo właśnie przeżywa swój renesans. Coraz więcej osób wyznaje filozofię - jesteś tym, co jesz, dlatego stara się jeść nie tylko smacznie, ale i zdrowo.

50 lat minęło – urodziny SUBWAY®

Już od 50 lat marka SUBWAY® serwuje sandwicze pełne dodatków i świeżych warzyw. Doświadczenie oraz dbałość o najmniejsze szczegóły powodują, że stała się jedną z najlepiej rozwijających się sieci gastronomicznych na świecie i codziennie przyciąga amatorów pysznych SUBów.

Marka SUBWAY® mówi dzień dobry i zaprasza na śniadanie

Z początkiem kwietnia pod hasłem „U nas panują idealne warunku śniadaniowe!” ruszyła nowa kampania promująca ofertę sieci restauracji SUBWAY®. Jej gwiazda, sandwicz WESTERN BREAKFAST serwowany z sokiem pomarańczowym, to nietuzinkowy sposób na pozytywny początek dnia.

SUBWAY® Tu się grilluje!

Pod hasłem „SUBWAY® Tu się grilluje!” ruszyła w marcu wiosenna kampania lidera rynku sandwiczy. Jej głównym bohaterem jest nowy sub Kurczak Barbecue. W końcu co innego najlepiej zwiastuje wiosnę niż kilka ciepłych dni i ochota na grilla?!

Nowy Jork nigdy nie śpi. Intensywne doznania w SUBWAY®

Co wspólnego ma sandwicz marki SUBWAY® z nowojorskim transportem? Znacznie więcej, niż nazwę, którą dzieli ze słynnym metrem. 5 stycznia ruszyła ogólnopolska kampania marki, NEW YORK FAVOURITES, w której główną rolę grają soczyście mięsne suby: Italian B.M.T.® i B.L.T. Nowojorskie smaki w kuszącej, obniżonej cenie promowane będą w TV, radiu, internecie, a także w kanałach social media marki.