Biuro prasowe/Semilac

Semilac

Semilac jako pierwsza polska marka lakierów hybrydowych rusza z ogólnopolską kampanią 360

Pierwsza ogólnopolska kampania marki Semilac w mediach masowych - Najlepszy kolor to trwały kolor, obejmie telewizję, kino, prasę oraz działania w digitalu. W kreacji wykorzystano nową ambasadorkę, popularną wokalistkę Margaret. Spot z jej udziałem będzie można zobaczyć w TV już od poniedziałku. Strategię dla marki Semilac przygotowała agencja Grandes Kochonos Digital.

Poczuj DanceFlow z nową kolekcją lakierów hybrydowych od Semilac

Spicy Salsa, Sweet Rumba, Fancy Foxtrot a może Delicious Cha-cha? Kolekcja lakierów hybrydowych DanceFlow zachęca do tanecznej zabawy, ale nie tylko. Stylistka, Ewelina Rydzyńska zainspirowana najnowszą paletą kolorów Semilac stworzyła dziewięć unikalnych stylizacji, bazujących na małej czarnej. Odpowiednio dobrany manicure oraz dodatki odmieniły klasyczną sukienkę w oryginalną i pełną blasku stylizację.

B-Together Semilac współpracuje z najbardziej wpływowymi gwiazdami Internetu

Piosenkarka – Honorata Skarbek oraz vlogerki – Karolina Gołębiewka, autorka kanału Stylizacje i Joanna Ferdynus-Gołuszko, znana w sieci jako Maxineczka stworzyły wspólnie z marką Semilac, trzy autorskie zestawy lakierów hybrydowych do paznokci. Kolekcje „Semilac by influencers” autorki promują w swoich kanałach, w social mediach. Filmy z ich udziałem można obejrzeć także na kanale Semilac TV.