Biuro prasowe/Redd's

Redd's

Marka Redd`s jest stabilnym liderem w segmencie piw smakowych w Polsce. Marka została stworzona z myślą o osobach poszukujących niebanalnych połączeń smakowych i nowych doznań. Obecnie Redd`s dostępny jest w czterech wariantach smakowych: Apple, Red, Grapefruit-Pineapple i Cranberry. Agencja Q&Acommunications odpowiada za bieżącą obsługę marki Redd`s w tym przygotowanie i realizację kampanii PR oraz media relations.

Zaskakiwanie daje szczęście!

Jak zaskoczyć kobietę? Jak zaskoczyć mężczyznę? – odpowiedzi udziela Raport Redd`s 2014 przeprowadzony przez TNS Polska

W maju rusza zasmakująca kampania promocyjna piwa Redd’s

W nadchodzącym sezonie w świecie Redd’sa będzie zasmakująco! Pod koniec kwietnia swoją premierę będzie miał nowy spot reklamowy marki. Kampania telewizyjna wspiera wprowadzenie na rynek odmienionych piw Redd’s. Poza spotami w TV, akcja uzupełniona będzie kampanią PR, OOH oraz działaniami skierowanymi bezpośrednio do konsumentów.

ODMIENIONY REDD’S ZASKAKUJE NA WIOSNĘ

Prawdziwe piwo idealnie zbalansowane ze smakiem owoców w nowych proporcjach – wraz z nadejściem wiosny Kompania Piwowarska przedstawia odmienione piwa Redd’s. Oprócz odświeżonych receptur popularna marka piwa smakowego zyska także nowe opakowania.

Jak dwie połówki jabłka

Kobiety i mężczyźni - choć wiele ich dzieli, mają ze sobą równie wiele wspólnego. Tego lata połączą ich nowe odmiany jabłkowego Redd'sa. Wytrawny Redd's Apple Dry oraz mocno owocowy Redd's Apple Max trafią na sklepowe półki na początku lipca. Dzięki nowościom od Redd`s zarówno kobiety, jak i mężczyźni będą mogli wybrać swój ulubiony smak. Tego lata każdy zatem odnajdzie swoją drugą połówkę wśród jabłkowych nowości.

WYBIERZ SWOJE JABŁKO

Rusza nowa kampania reklamowa marki Redd's

W lipcu rozpocznie się kampania promująca dwa nowe smaki Redd`s dostępne w limitowanej, letniej ofercie. Spoty reklamowe, emitowane w największych stacjach telewizyjnych, skierowane będą zarówno do kobiet jak i mężczyzn. Kampanię reklamową uzupełnią działania w Internecie, sampling, działania PR i BTL oraz promocja w punktach sprzedaży.

Rusza nowa kampania reklamowa marki Redd's

Już 22 kwietnia rozpocznie się kampania promująca nowy, orzeźwiający smak Redd's - Grapefruit-Pineapple. Spot, który emitowany będzie w największych stacjach telewizyjnych skoncentrowany jest na produkcie i jego cechach. Ananas i grapefruit to także pierwszoplanowi bohaterowie kampanii w Internecie, która startuje kilka dni wcześniej ? 18 kwietnia.