Biuro prasowe/Lech Premium

Lech Premium

Lech Premium to jedna z czołowych marek piwnych w Polsce. To piwo dla wszystkich, którzy czują się młodzi duchem, niezależnie od wieku. Q&A Communications planuje i prowadzi działania dla marki tak, aby dotrzeć do określonej grupy docelowej oraz podkreślić nowoczesny charakter piwa Lech Premium.

LESZEK GOTOWY NA ZIMĘ. Rozpoczyna się nowa kampania promocyjna Lecha Premium

Zima co roku zaskakuje drogowców, ale nie Leszka Chmielewskiego, który odpowiednio przygotował się na jej nadejście i zachęca wszystkich do robienia zapasów. Wraz ze spadkiem temperatury Lech Premium pojawi się w sklepach w nowych, limitowanych opakowaniach. O zimowej gotowości Leszka dowiemy się z telewizji, Internetu i nośników OOH. Kampania rozpocznie się 15 grudnia.

ORZEŹWIAJĄCY JUBILEUSZOWY PRZYSTANEK WOODSTOCK Z LECHEM PREMIUM

6 ton rozdanego lodu, 80 kilometrów przejechanych przez mobilną kuchnię i łazienkę, prawie 1000 nakarmionych osób, 100 uczestników w turniejach piłki siatkowej rozegranych w Strefie Orzeźwienia. Lech Premium – Sponsor Główny 20. Przystanku Woodstock pozytywnie wpłynął na życie festiwalowiczów. To były 3 dni wspólnego grania i prawdziwego orzeźwienia.

CZY POTRAFISZ ZACHOWAĆ ZIMNY UMYSŁ? SPRAWDŹ SIĘ Z MIND READEREM LECHA PREMIUM

Czy potrafisz kontrolować swoje myśli? Czy potrafisz sprowadzić je na właściwy tor? Czy zawsze myślisz o tym, o czym chcesz? Przekonaj się, jak silny jest Twój umysł, testując pierwszą w Polsce maszynę, która bada temperaturę ludzkich myśli. W trasę po Polsce wyruszył mind reader Lecha Premium. W ciekawym eksperymencie można wziąć udział już dziś w MOMU.Gastrobar przy ul. Wierzbowej.

WARSZAWIACY WPADLI W LODOWĄ PRZEPAŚĆ

W miniony weekend, podczas gdy temperatura przekraczała 30 stopni Celsjusza, mieszkańcy stolicy masowo wskakiwali w lodową otchłań. Imponujący asfalt art o rozmiarze 180 m² zachwycił. Obok dworca Warszawa Centralna nieustannie przybywali nowi miłośnicy sztuki ulicznej. Wszyscy podziwiali trójwymiarowy efekt współpracy artysty Ryszarda Paprockiego z marką Lech Premium.

LECH POZYTYWNIE NA PRZYSTANKU WOODSTOCK

Lech Premium, Sponsor Główny Przystanku Woodstock sprawi, że festiwal będzie jeszcze bardziej pozytywny. W sklepach w całej Polsce dostępne będą jubileuszowe, woodstockowe puszki, a na wydarzeniu w Kostrzynie pojawią się mobilne atrakcje. Tegoroczny Przystanek Woodstock to muzyczna przygoda, którą miłośnicy koncertów na żywo przeżyją wspólnie z Lechem Premium.

LECH PRZEDSTAWIA LESZKA!

Będzie o nim głośno! Leszek Chmielewski to nowy bohater kampanii Lecha Premium, o którym mówić będą wszyscy, od Grenlandii po Meksyk. Leszek pojawi się m.in. w spotach telewizyjnych, internecie, prasie, na outdoorze i w akcjach niestandardowych. Kampania reklamowa rozpocznie się w połowie kwietnia.