Biuro prasowe/Lech Pils

Lech Pils

Lech Pils to jedna z ulubionych marek w Wielkopolsce, pochodząca z regionu i głęboko zaangażowana w jego sprawy wspierając zarówno inicjatywy kulturalne jak i sportowe. Od lipca 2012 jest sponsorem klubu piłkarskiego KKS Lech Poznań. Q&A Communications współpracuje z marką już od wielu lat, zapewniając wsparcie PR akcji.

Lech Poznań pełną parą z Lechem Pilsem

Jej zakładana waga: 130 ton, pochodzenie: Wielkopolska, przewidywana stacja docelowa: przed stadionem na ul. Bułgarskiej. Mowa o lokomotywie, która ma przypominać o kolejarskiej historii drużyny Lecha Poznań i symbolizować jego wartości: siłę, niezłomność i determinację. Dzięki zaangażowaniu się w projekt sponsora, Lecha Pilsa, wspólne marzenie Klubu i kibiców na jej uzyskanie i postawienie w Poznaniu ma szansę na realizację.

LECH PILS NOWYM SPONSOREM LECHA POZNAŃ Razem, Lech Pils z Kolejorzem!

Lech Pils i Lech Poznań dziś połączyły siły. Zgodnie z umową zawartą pomiędzy KKS Lech Poznań a Kompanią Piwowarską, marka piwa Pils od 1 lipca będzie sponsorem premium drużyny z Bułgarskiej. Na podstawie porozumienia Lechici przez najbliższe trzy lata będą grali z logo Lecha Pilsa na spodenkach. To jednak nie wszytko. Na stadion po wielu latach wróci piwo, a przed obiektem powstanie całoroczna Strefa Lecha Pilsa.

Poznań ? stolicą Marcinów!

Lech Pils zaprasza wszystkich Marcinów 11 listopada na wspólne świętowanie imienin.
Poznań stolicą Marcinów? Tak, już 11 listopada Marciny z Poznania, całej Wielkopolski, kraju a nawet świata będą wspólnie świętować imieniny. Każdy solenizant otrzyma szansę dołączenia do świty Św. Marcina i udziału w tradycyjnej paradzie. Z okazji imienin Lech Pils ozłoci wszystkich Marcinów ? każdy z nich dostanie złoty pakiet pełen niespodzianek. 11 listopada to dzień szczególny dla Poznania. Tego dnia miasto obchodzi ?Imieniny ulicy Św. Marcin?. Właśnie z tego powodu Lech Pils, pomysłodawca pierwszego w Polsce zjazdu Marcinów, wysłał zaproszenie na wspólną zabawę do znanych i lubianych Marcinów z całego świata m.in. Marcina Gortata, Martina Scorsese oraz Marcina Dańca. Marciny przybywajcie do Poznania!