Biuro prasowe/JZO

JZO

JZO jest producentem oferującym innowacyjne soczewki okularowe, zapewniające doskonałą korekcję i ochronę wzroku. JZO to najlepiej rozpoznawalna marka wśród polskich optyków. Q&A Communications od 4 lat współpracuje z JZO przy organizacji kampanii edukacyjnej „Czas na wzrok”. Działania mają charakter lokalny, a celem akcji jest dostarczenie informacji na temat prezbiopii, zjawiska dotykającego osoby po 40. roku życia oraz najlepszych sposobów jej korygowania.

Osiecka, Stary Marych, wrocławskie krasnale w kampanii edukacyjnej

Agnieszka Osiecka w Warszawie, Stary Marych w Poznaniu czy krasnale we Wrocławiu? 24 września na jeden dzień wybrane pomniki założyły żółte okulary. Zainicjowały tym samym ogólnopolską kampanię edukacyjną 'Chroń swój wzrok cały rok', za której przygotowanie odpowiada Agencja Q&A Communications

Kampania

Eksperci wyjaśnią czym jest prezbiopia i jak zachować ostrość widzenia po czterdziestce

Nie możesz odczytać drobnego druku w gazecie lub masz problem z przeczytaniem wiadomości na ekranie telefonu? W ramach akcji ?Czas na wzrok? mieszkańcy województwa kujawsko-pomorskiego będą mogli dowiedzieć się wszystkiego na temat prezbiopii ? procesu, który dotyka ludzi po 40. roku życia. W dniach od 10 do 29 czerwca organizatorzy kampanii edukacyjnej zapraszają osoby po czterdziestce na bezpłatne badania ostrości wzroku do wybranych salonów optycznych.

EKSPERCI WYJAŚNIĄ CZYM JEST PREZBIOPIA I JAK ZACHOWAĆ OSTROŚĆ WIDZENIA PO CZTERDZIESTCE

Nie możesz odczytać drobnego druku w gazecie lub masz problem z przeczytaniem wiadomości na ekranie telefonu? W ramach akcji ?Czas na wzrok? mieszkańcy województwa śląskiego i małopolskiego będą mogli dowiedzieć się wszystkiego na temat prezbiopii ? procesu, który dotyka ludzi po 40. roku życia. W dniach od 5 do 20 października organizatorzy kampanii edukacyjnej zapraszają osoby po czterdziestce na bezpłatne badania ostrości wzroku do wybranych salonów optycznych.

Q&AConsulting dla JZO

Dziś ruszyła kolejna odsłona kampanii edukacyjnej „Czas na wzrok. Zachowaj ostrość widzenia po czterdziestce” dotycząca problemu prezbiopii. To już szósta edycja akcji realizowanej przez agencję Q&AConsulting dla firmy JZO – producenta soczewek okularowych. Q&AConsulting odpowiada za strategię działań i realizację projektu.