Biuro prasowe/Essilor

Essilor

Essilor jest światowym liderem w produkcji wysokiej jakości soczewek okularowych. Firma od ponad 160 lat zajmuje się poprawą jakości widzenia poprzez innowacje i systematycznie rozwijane, testowane produktów. Q&A Communications również pracuje nad dobrym widzeniem Polaków dzięki organizowaniu dla firmy Essilor kampanii edukacyjno-społecznych oraz kampanii TV i OOH.

Soczewki Optifog - rozpoczęła się kampania nowej marki

Pierwsze soczewki okularowe przeciwdziałające zaparowywaniu zostały wprowadzone na polski rynek przez firmę Essilor, światowego lidera w produkcji okularowych soczewek korekcyjnych. Launch produktu wspiera kampania reklamowa, która obejmie spoty TV, prasę, działania viralowe w Internecie oraz aktywności PR. Za strategię działań i realizację aktywności PR odpowiada agencja Q&A Consulting, zakupem mediów zajął się dom mediowy PRO Media House, działania viralowe w Internecie prowadzi firma Neadoo.