Biuro prasowe/Albedo Marketing

Albedo Marketing

Z agencją marketingu zintegrowanego Albedo Marketing Sp. z o.o. pracowaliśmy w obszarze kształtowania wizerunku i doradztwa strategicznego. Zbudowaliśmy i zrealizowaliśmy strategię komunikacji firmy w zakresie nowoczesnej i efektywnej agencji marketingowej, czego efektem było uzyskanie przez Albedo tytułu Agencji Roku 2012 przyznawanej przez Media i Marketing Polska

Wielka Sprawa Pulmoll od Albedo Marketing

?Mała Słodycz, Wielka Sprawa!? to hasło akcji przygotowanej przez Albedo Marketing dla marki Pulmoll. Zamiast tradycyjnej promocji sprzedaży, zaprojektowano kampanie charytatywną, której głównym celem jest radość najmłodszych w Dzień Dziecka.

Promocje sprzedaży Whirlpool od Albedo Marketing

Dwie akcje, dwie nagrody, jedno miejsce, jeden prosty mechanizm. Whirlpool ? kluczowy klient agencji Albedo Marketing wprowadza na rynek kolejne promocje sprzedaży.

Strategiczny powrót do Albedo Marketing

Marta Halska po dwóch latach powróciła do zespołu Albedo Marketing. Objęła funkcję Strategy & Development Director.

Pulmoll na okrągło z Albedo Marketing

Pod hasłem ?Pulmoll ? nagrody na okrągło? ruszył nowy konkurs promujący łagodne dropsy na gardło. Właściciel marki zaprasza konsumentów i sprzedawców do swojej jesiennej akcji. Za promocję sprzedaży oraz opracowanie mechanizmów konkursu odpowiedzialne jest Albedo Marketing. Akcja potrwa do 21 grudnia 2012 roku.

Modne kolory dzięki Whirlpool, Ariel i Albedo Marketing

?Moda na kolory!? ? cross promocja marek Whirlpool, Ariel oraz Monnari prowadzona przez Albedo Marketing wystartowała 10 października. Celem działania jest budowanie znajomości marek wśród konsumentów oraz utrwalanie ich wizerunku jako prekursorów innowacyjnych rozwiązań. Łamiąc schemat tradycyjnej promocji sprzedaży, akcja, poza salonami AGD i wybranymi sklepami internetowymi, jest prowadzona w Salonach Mody Monnari. Potrawa do 31 grudnia bieżącego roku.

Graphic designer wzmocnił Albedo Marketing

Andrzej Jakuszko dołączył do zespołu agencji Albedo Marketing, specjalizującej się w promocji sprzedaży, programach lojalnościowych oraz kompleksowej obsłudze BTL. Pełni stanowisko graphic designera.